19-20 JULI 2021

Upptäck möjligheterna på Kiviks Branschmässor!

 

Inför sommaren 2020 görs en ny storsatsning på Kiviks marknad. Vi bygger ett stort mässområde med en pampig scen för underhållning och en trevlig servering för utställare och besökare. 2 branschmässor med bästa placering mitt på marknadsområdet.Vilken annan mässa har 150.000 besökare? Missa inte denna möjlighet!

– Kiviks Motormässa

– Kiviks Fritidsmässa

Ni som utställare får en fantastisk möjlighet att marknadsföra ert företag, sälja produkter och hitta nya kunder. Kiviks Marknad är utan tvekan Sveriges största marknad med ca 120.000–150.000 besökare varje år. Kiviks Marknad hålls 19-20 juli 2021. 

Vi har flera olika lösningar där företaget kan exponeras i marknadsföringen inför Kiviks Marknad och framför allt nyttan med att ställa ut inför 120.000-150.000 presumtiva kunder.

Vill ditt företag medverka eller veta mer, kontakta projektledare eller skicka intresseanmälan:

info@partykompaniet.se                      
0480-490470

KIVIKS MOTORMÄSSA

”Kiviks Motormässa” är en branschmässa med allt inom motor och mycket mer. Mässområdet är beläget mitt på marknadsområdet med egna inbjudande entréer.

Vill ditt företag medverka eller veta mer, kontakta projektledare eller skicka intresseanmälan.

KIVIKS FRITIDSMÄSSA

”Kiviks Fritidsmässa” är en branschmässa med allt du kan tänka dig inom fritid och mycket mer. Mässområdet är beläget mitt på marknadsområdet med egna inbjudande entréer.

Vill ditt företag medverka eller veta mer, kontakta projektledare eller skicka intresseanmälan.